Neuromusculaire Triggerpoint Therapie
/

Trigger tot Herstel

 

OVER MIJ

Ik ben Monique van der Linde - Meijer. In ons gezinsleven waar sport een groot component in ons leven is geweest in de vorm van deelname aan individuele- en teamsporten kan ik stellen dat aan klachten, blessures, pijntjes meestal iets vooraf gaat. Ze ontstaan nooit uit het niets en gaan ook niet altijd vanzelf over. De nieuwsgierigheid en de kennis van het bewegingsapparaat voelt als een verrijking na het afronden van mijn 4 jarige HBO - opleiding als Neuromusculaire Triggerpoint Therapeut. Door bevlogen, ervaren docenten onderwezen en afgestudeerd met een goed gevulde gereedschapskist vol met tools, methodes en technieken. Jaarlijks volg ik interessante bijscholingen en congressen om up to date te blijven. Mijn grootste passie is om spieren en gewrichten weer in balans te krijgen, en dat u klachtenvrij mijn praktijk kunt verlaten. Juist dat maakt het vak zo prachtig, veelzijdig en soms complex. 

Zinnige zorg, oplossingsgericht en in goede handen bij MYOS therapie vooral bij (langdurige) klachten... twijfel dan niet langer en maak gerust een afspraak of klik hier voor het invullen van een contactformulier met de beschrijving en duur van uw pijnklacht(en). 

Liever eerst even persoonlijk contact?

Monique van der Linde bereikbaar op 06 21266005.           dé Trigger tot Herstel