Neuromusculaire Triggerpoint Therapiedé Trigger tot Herstel

Reviews

Klantbeoordelingen

Myos Triggerpoint Therapie wordt gemiddeld beoordeeld met een 5.0
★ ★ ★ ★ ★

Yana P.

★ ★ ★ ★ ★

Het ontvangst bij myos trigger point therapie is vanaf het eerste moment hartelijk, een lieve kundige vrouw die luistert naar je behoeftes en je echt helpt met je klachten. Ook is de sfeer warm en rustgevend. Bij de fysiotherapie roeren ze de naald erg vervelend in je spier, hier gebeurt dat gelukkig niet! Ook de spanning en triggerpoints in mijn lichaam weet ze los te maken. Ik kom hier nu al een tijdje, en ben zeer tevreden over de behandelingen en merk direct verlichting als ik de deur uitloop. Ik kom daarom ook terug Een dikke aanrader bedankt tot snel🌸🌸

Gerda van E.

★ ★ ★ ★ ★

Ik had al een aantal jaren pijn in mijn rug en schouder en na een een aantal fysio’s en artsen bezocht te hebben, kreeg ik te horen dat wat er te zien was op foto’s geen pijn zou kunnen veroorzaken, u kunt weer gaan want wij kunnen er niets mee. Lopen, staan, fietsen en liggen was geen succes. Ik ben daarna het alternatieve circuit ingegaan maar ook daar geen resultaat. Weer een fysio die ook dry needling deed maar zonder resultaat. Ik geef niet snel op ook omdat ik altijd zeg ik ben niet zo geboren dus het kan genezen maar hoe wist ik niet. Ik wist alleen dat ik mijn leven terug wilde. Op een dag tikte ik triggerpoint in op Google en kwam bij Monique terecht ik werd begrepen en behandeld. Haar optimisme en kundigheid deden de rest. Een reeks oefeningen en een aantal behandelingen verder kan ik nu zeggen het gaat de goeie kant op. Voor mij helpt deze therapie zo goed dat ik het iedereen aanraad met klachten die niet begrepen worden door artsen en specialisten. Ik heb bijna mijn leven terug.

Inge W.

★ ★ ★ ★ ★

Ik liep al meer dan een jaar met pijnlijke klachten in mijn rug en heup en was al meerdere keren bij een fysiotherapeut geweest, wat niet veel hielp. Toen kwam ik Monique tegen tijdens het Googlen, ik heb nu 2 behandelingen gehad en heb al veel minder klachten! Monique neemt de tijd voor je en legt alles goed uit, ook vond ze bij mij meerdere triggerpoints die ik zelf nooit gevoeld heb. Deze zijn gelijk behandeld. Je voelt je een ander mens! Zeker een aanrader voor wie pijnlijke triggerpoints heeft en al vanalles heeft geprobeerd! 😀

Nelleke B.

★ ★ ★ ★ ★

Ik ben bij Monique terecht gekomen door op internet te zoeken naar een triggerpoint therapeut. Ik had namelijk ernstige klachten van tintelingen en doof gevoel in handen en armen. Na 4 behandelingen er helemaal vanaf. Wat een fijne en goede therapeut die erg goed is in haar vak maar ook oog heeft voor de mens erachter. Monique is de perfecte therapeut voor mij, nooit meer naar een ander.

Positief: Professionaliteit, Communicatie, Kwaliteit

Marieke D.

★ ★ ★ ★ ★

Bilklachten Ik had al heel wat maanden bilklachten waardoor ik slecht kon lopen. Na 2 behandelingen is links helemaal pijnvrij. Vandaag de andere kant behandeld en het voelt al zo veel beter. Ze neemt alle tijd om je klachten goed in kaart te brengen. De dry needeling echt in overleg. En een fijne massage voor je spieren is ook echt heel erg prettig. Ik ben heel erg tevreden over de behandelingen en za het zeker aanraden als je klachten hebt. Zeer professioneel ....

Positief:Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

JP. Woerden

★ ★ ★ ★ ★

Na een aantal jaren ervaring te hebben met chiropractie ben ik opzoek gegaan naar een andere oplossing voor mijn hoofdpijn en rugklachten. Het was altijd maar een tijdelijke oplossing van mijn klachten. Na elke bezoek aan Myos Triggerpoint, ben ik steeds een duidelijke vooruitgang gaan merken i.v.m. mijn klachten. Wat ik persoonlijk het meest indrukwekkend vindt van deze behandeling, is dat er eindelijk een verklaring is voor mijn hoofdpijn en rugklachten. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van dry needling. Perfect!

Fatma

★ ★ ★ ★ ★

Na jaren met nek-, schouder- en armklachten en meerdere fysio's en chiropractors hoop ik opgegeven. Toen heb ik Monique gevonden en ze is geweldig! Ze vond gelijk de pijnlijke punten. Ik had veel last van triggerpoints en daardoor uitstralingspijn in mijn arm. Na 1 behandeling voelde ik al minder een tintelend en branderig gevoel in mijn arm. Ook was ik gelijk van mijn hoofdpijnklachten af. Ze neemt ook echt de tijd voor je en legt alles precies uit. Ik kan niet wachten op mijn tweede afspraak.

Laura P.

★ ★ ★ ★ ★

Met regelmaat kwam ik bij de (manueel) fysiotherapeut voor een pijnlijke rug en/of nek. Via mijn vriendin kwam ik bij Myos in Holten terecht. Gelijk na de eerste 'neuro musculaire triggerpoint' behandeling, kreeg ik een positieve flow door mijn lichaam. Het gevoel van vrijheid en energie stroomde weer door mijn lichaam. Mijn nek heeft na 3 behandelingen het gevoel weer te kunnen bewegen op een niet-geforceerde manier. Ik voel me vrijer in mijn bewegingen, doen en laten. En eerlijk is eerlijk; ze heeft daarmee niet alleen door een paar spieren 'geprikt', maar ook een door een blokkade van stress. Dat was hoognodig'. Happy days are here again!


dé Trigger tot Herstel


Maandag
12:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
13:30 - 17:30
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

KvK-nummer: 63992752

Parkeergelegenheid op eigen terrein.

De praktijk is bereikbaar met openbaar vervoer.